Butler Hugo
tel: (+31)06 2460 3574
e-mail info@pa-4u.nl

Waarom pa-4U.nl?

Omdat u assistentie zoekt van een professional, een concrete doener, iemand die integer en flexibel is, iemand die uw agenda centraal stelt, uitermate discreet is en natuurlijk representatief en ervaren is. Butler Hugo is beschikbaar voor zowel Butler- als PA-posities, full-time zowel als parttime. 

De toegevoegde waarde van pa-4U.nl is onze persoonlijke benadering. U wilt zich op uw gemak voelen, u wilt dat alles ontspannen, professioneel en met een kwinkslag geregeld is. Alles wordt geregeld, onopvallend en professioneel, of het nu voor een 'afternoon tea' is, een diner, een reisbegeleiding, of voor full time ondersteuning intern.


Wat gaan wij voor u betekenen? Professionele Butler, Personal Assistant

Butler Hugo biedt internationale Butler-, en Personal Assistant diensten aan, aan bedrijven en privé personen. Professionele diensten op hoog niveau, waarbij hij uw rechterhand is, privé, met uw huishouden, of zakelijk. Hij zeer representatief, service gericht, flexibel, bereisd en ervaren op management en administratief gebied.


 Persoonlijke assistentie

Er zijn vele momenten dat u vindt dat uzelf te druk bent of dat uw manager zich niet kan concentreren op waar hij of zij zich eigenlijk mee bezig zou moeten houden; zowel op zakenreizen als in uw dagelijkse werkzaamheden en privé leven.  


 Uw agenda en wensen staan centraal 

Organisatorische, logistieke maar ook administratieve en privé zaken kan Butler Hugo van u overnemen zodat u zich 100% op uw zaken of uw zakelijke contacten kunt concentreren. Dit is geen luxe! Dit is een praktische, zakelijke en efficiënte ondersteuning op kwalitatief hoog niveau door een professional die uw agenda en uw wensen centraal stelt. 


 Meer quality time

Het uiteindelijke doel is minder tijdsdruk, minder stress en meer tijd om u op die zaken te concentreren die echt belangrijk zijn. Voor u zakelijk, voor uw onderneming en niet in de laatste plaats voor u persoonlijk. 


 24/7

Butler Hugo staat tot uw beschikking zeven dagen in de week, 24 uur per dag. Het is aan u om aan te geven of u zijn ondersteuning een paar uur, een dag of een aantal dagen – bijvoorbeeld op reis - nodig heeft. 


Wat gaan wij concreet voor u betekenen?

 Butler

 PA ondersteuning (op uur of dag basis)

 Reisbegeleiding & Valet parking Schiphol